جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
لوگو سامانه رفع تاری، چهره نگاری و تشخیص پلاک نهان نما

دانش بنیان یعنی چه؟ هر آنچه که باید بدانید

میانگین امتیاز 4.2 / 5. تعداد امتیاز: 52

محتوای مطلب

مقدمه

دانش بنیان یعنی چه؟ شرکت های دانش بنیان شرکت هایی هستند که متمرکز بر دانش و به گونه ای موتور رشد و توسعه ی هر کشوری محسوب میشوند. این شرکتها به دو دسته اصلی، شرکتهای تولیدی و شرکتهای نوپا تقسیم می شوند. شرکتهای دانش بنیان نقش موثری در جهان امروز و در پیشرفت اقتصاد و توسعه ملی دارند.

دانش بنیان یعنی چه؟ هر آنچه که باید بدانید

ماموریت محول شده به این شرکتها برنامه های نوآوری مستمر می باشد. از مهمترین اهداف دانش بنیانی ‌ها این است که افراد تحصیل کرده در دانشگاه ها خود را رشد دهند و به سمت صنعت و تجاری ‌سازی پیش روند.

همچنین افراد نخبه و نوآور در فضای کسب و کار فرصت خوبی را برای شکوفایی خود پیدا کنند. شرکت ‌های دانش بنیان با حرکت بر لبه تکنولوژی و تمرکز بر دانش باعث رشد روز افزون و توسعه مستمر در کشور هستند.

🔍برای مطالعه مقاله پلیس آگاهی که به بررسی وب سایت و تماس با فراجا پرداخته است اینجا کلیک کنید.

در حال حاضر در ایران تعداد ۲۹۷۵ شرکت دانش بنیان مورد تایید سازمان ارزشیابی و گروه تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات مبتنی بر دانش قرار گرفته است. طبق آمار به دست آمده شرکت‌ های دانش بنیان باعث اشتغال زایی برای ۸۶ هزار نفر در کشور شده است.

شرکت دانش بنیان چیست؟

دانش بنیان یعنی چه؟ شرکت ‌های دانش بنیان شرکت‌ های متمرکز بر دانش هستند که دانش و فناوری جز جدایی ناپذیر از دارایی آنها می‌باشد. این شرکت ‌ها به منظور افزایش علم و ثروت، تحقق اهداف علمی برای گسترش اختراع و نوآوری در حوزه ‌های فناوری مختلف شکل میگیرند.

در ایران اگر شرکت یا موسسه ‌ای از لحاظ فنی، مالی و سیستمی مورد تایید آیین نامه ارزیابی تشخیص صلاحیت شرکت ‌های دانش بنیان باشد، دانش بنیان گفته می‌شود. این شرکت‌ ها به منظور افزایش علم، ثروت و توسعه اقتصادی بر پایه دانش برای گسترش اختراع و نوآوری تشکیل می‌شود. بر اساس ماده 3 قانون حمایت از شرکت ‌های دانش‌بنیان، شرکتهای دانش­بنیان از پرداخت مالیات، عوارض حقوقی گمرکی و سود بازرگانی تا ۱۵ سال معاف می باشند.

⚡اولین و مهم ترین ویژگی شرکت های دانش بنیان، داشتن طرح های جدید بر پایه دانش و فناوری ‌های کشور می باشد.

از شاخص های تشخیص شرکت های دانش بنیان به دو دسته شاخص های عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند. از دغدغه ‌های اصلی شرکت‌ های دانش بنیان بحث طرح ‌های صنعتی و حفظ حقوق معنوی این اطلاعات که از محصولات شرکت به شمار می‌آیند هست. چرا که اصولاً این دارایی ‌ها قابل لمس نیستند.

ثبت شرکت دانش بنیان

برای ثبت شرکت دانش بنیان ابتدا باید شرکت خود را در اداره‌ ثبت اسناد و املاک کشور ثبت نمایید. برای ثبت دانش بنیان شدن باید اطلاعات خود را از قبیل نام شرکت، شناسه ملی شرکت، نوع شرکت را در سامانه‌ ثبت شرکت دانش بنیان به آدرس www.daneshbonyan.isti.ir در بخش مربوط به ثبت‌ نام وارد کنید.

دانش بنیان یعنی چه؟ هر آنچه که باید بدانید

از دیگر مدارک برای ثبت شرکت میتوان به رزومه شرکت، کپی اساسنامه شرکت، کپی اظهارنامه شرکت، کپی آگهی روزنامه تأسیس شرکت، کپی شناسنامه و کارت ملی اعضای هیات‌مدیره، تصویر مدارک تحصیلی اعضا، آخرین اظهارنامه مالیاتی و آخرین لیست بیمه شرکت اشاره کرد. همچنین شما باید به سامانه www.ilenc.ir مراجعه نموده و شناسه‌ ملی شخص حقوقی را دریافت کنید.

پس از اینکه درخواست ثبت شرکت شما تأیید شد باید اطلاعاتی که با محصول دانش بنیان ارتباط دارند را ارائه دهید. توجه داشته باشید در این مرحله باید مواردی مانند عنوان نوآوری، مالکیت فکری و زمان تقریبی دست‌یابی نوآوری را متذکر شوید. شرکت‌ شما اگر معیار های لازم برای ثبت شرکت را داشته باشد بعد از گذراندن مراحل ارزیابی به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شود تا طرح خود را ارئه دهد و از تسهیلات اساسنامه‌ی صندوق استفاده کند.

در نهایت اطلاعات شما در سایت دانش بنیان بررسی و به دبیرخانه ارسال خواهد شد و در صورت تایید، تقاضای شرکت ثبت شده توسط کارگروه تشخیص و ارزیابی صلاحیت و فناوری نهاد ریاست جمهوری نشان شرکت دانش بنیان را دریافت خواهد کرد.

امریه دانش بنیان چیست؟

امریه در شرکت های دانش بنیان یعنی چه؟ افراد متخصص با تحصیلات لیسانس یا بالاتر و واجد شرایط به جای گذراندن دوران سربازی میتوانند دوره خدمت خود را در شرکتهای دانش بنیان محل سکونت خود بگذرانند.

دانش بنیان یعنی چه؟ هر آنچه که باید بدانید

این افراد در شرکت استخدام می شوند و به ازای هر ماه استخدام و گردش مالی شرکت، امتیاز دریافت می کنند. امریه دانش بنیان تسهیلاتی است که به شرکتهای دانش بنیان داده می شود. اگر درخواست فرد مورد تایید قرار گیرد بعد از طی کردن دوره آموزشی به شرکت معرفی می شود و به عنوان سرباز فناور در آن شرکت دانش بنیان فعالیت می کند.

زمینه های فعالیت این شرکت ها

زمینه فعالیت شرکتهای دانش بنیان به طور کلی میتواند شامل موارد زیر باشد.

  • انجام تحقیقات کاربردی
  • ارائه خدمات علمی و تحقیقاتی و فنی
  • تولید فناوری نوین
  • ارائه خدمات توسعه کارآفرینی
  • ایجاد مراکز رشد و خدمات ایجاد و توسعه کسب و کار

سامانه نهان نما

سامانه دانش بنیان نهان نما به عنوان اولین و قدرتمندترین مجموعه در زمینه ی رفع تاری و تشخیص پلاک خودرو از تصاویر تار و بی کیفیت فعالیت می کند. مجموعه نهان نما تا کنون در زمینه پردازش تصویر و افزایش کیفیت تصاویر موفق به انجام پروژه های متعددی شده است.

دانش بنیان یعنی چه؟ هر آنچه که باید بدانید

این سامانه با گرفتن مجوز های لازم از جمله تفاهم نامه با پلیس فراجا و همکاری با پلیس و گواهی تایید فنی نرم افزار از سوی فناوری اطلاعات ایران، اولین و تنها نرم افزار رفع تاری و بهبود کیفیت تصویر در ایران را دارا می باشد.

  • برای ارسال پرونده خود به سامانه نهان نما می‌توانید از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.
  • بررسی پرونده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *