جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
لوگو سامانه رفع تاری، چهره نگاری و تشخیص پلاک نهان نما

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 142

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

محتوای مطلب

مقدمه

جمهوری اسلامی ايران برای برقراری امنیت در کشور یگان های ویژه اي دارد. پلیس آگاهی فراجا یکی از این یگان ها است و وظیفه اصلی آن تعقیب و دستگیری مجرمان، کشف جرم و مجرمان، جلوگیری از فرار افراد خلافکار، اثبات جرم با مدارک لازم می‌باشد.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

امروزه هدف نهایی و در حد کمال هر حکومت، ایجاد و حفظ امنیت پایدار در قلمرو تحت سیطره خود است. زیرا اولین پیش نیاز داشتن یک اجتماع سالم، برقراری امنیت پایدار در جامعه است و برخورداری از چنین امنیتی بر عهده پلیس آگاهی است. امنیت مهم ترین موتور محرک توسعه یافتگی و یکی از مباحث بسیار مهم و حساس جوامع بشری است و از نان شب واجب تر و مهم تر است که در ابعاد گوناگون اقتصادی، اجتماعی و امنیتی مورد توجه جدی کشورها قرار گرفته است

پلیس آگاهی، به عنوان یک دستگاه حافظ امنیت برای بهره برداری از امکانات و مکانیزم های ارتباطی که حربه ای در دست دشمن، برای بر هم زدن امنیت داخلی کشورها است. با برنامه ریزی دقیق می تواند  این امنیت و اقتدار را در دراز مدت تضمین نموده و شرایط استحکام نظام ملی را فراهم نماید. برقراری امنیت اجتماعی و فردی  یکی از مهم ترین موضوع ها و دغدغه های همه کشورهای جهان است و بیشترین بودجه ها و بیشترین زمان دولت ها، صرف تامین امنیت برای افراد و گروه های اجتماعی می شود زیرا اگر امنیت از جامعه رخت بربندد، اقتصاد و سیاست و اجتماعی وجود نخواهد داشت.

پلیس آگاهی

کار پلیس آگاهی ، وظیفه استقرار نظم و امنیت، تامین آسایش عمومی و فردی و نگهبانی و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی را به عهده دارد و ناکامی آن در تولید امنیت به حساب ناکارآمدی دولت اسلامی گذاشته شده و فلسفه وجودی دولت نیز خدشه دار  می شود. بیشتر دولت ها، وجود پلیس آگاهی  را پیش نیازی برای بقای ملی خود قلمداد می کنند .

جالب است بدانید در اواخر دوره قاجار مجموعه ای شکل گرفت که به عنوان پلیس اگاهی شناخته شد و این اتفاق در سال ۱۲۹۱ افتاد. از سال ۱۳۷۰ پلیس اگاهی به همین شکل امروز به وجود امد و در حال حاضر رئیس پلیس آگاهی سرتیپ محمد قنبری است.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

پلیس اگاهی در مواردی مثل قتل، کلاهبرداری، آدم ربایی می‌تواند به شما کمک کند زیرا مسئولیت اصلی پلیس آگاهی ایجاد نظم و امنیت در کشور است. شما برای شکایت باید به پایگاه های پلیس آگاهی مراجعه کنید و مراحل قانونی آن را انجام دهید.

در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شما را با روش های شکایت در پلیس آگاهی و نحوه ارتباط با آن مثل شماره تلفن و سایت آنها آشنا کنیم.

وظایف اصلی پلیس اگاهی

خدمات و وطایف مربوط به شکایت، دستگیری مجرمین، جمع آوری مدارک جرم در این قفسمت انجاام می شود و هر فرد می تواند در صورت ربوده شدن وسیله نقلیه در این قسمت ثبت کند و اموال ربوده شده خود را پیگیری کنند. با این حال این وظایف را میتوان به

  1. تعقیب و دستگیری مجرمان به کمک مدارک جرم
  2. کشف جرم و انجام تحقیقات مربوط به جرم
  3. تحقیق و پیگیری که علت انجام جرم مشخص شود
  4. جمع آوری مدارک با آثار موجود
  5. تامین نظم و امنیت و آسایش در جامعه
  6. مبارزه با هر نوع خرابکاری و دعوا و جنگ و حرکت هایی که مخل امنیت کشور باشد.
  7. تشخیص جرم و جنایت های درون کشور
  8. تلاش مداوم و مستمر در جهت حفظ و صیانت سازمان در زمینه های امنیتی
  9. پیشگیری از وقوع جرم و کشف جرم

نحوه پیگیری پرونده پلیس آگاهی

پیگیری پرونده به دو روش حضوری و اینترنتی صورت می گیرد و متقاضی می تواند برای پیگیری حضوری با داشتن شماره پرونده و مدارک مورد نظر هویتی به پلیس آگاهی که در آنجا ثبت پرونده انجام داده است مراجعه کرده و نسبت به پیگیری پرونده خود اقدام نماید.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

پیگیری پرونده به صورت حضوری به این روش است که فرد متقاضی با داشتن شماره پرونده و احراز هویت، با تشکیل پرونده به پلیس آگاهی مراجعه نمایند و پرونده مورد نظر را پیگیری نمایند.

در روش اینترنتی که در حال حاضر فقط برای سه مورد کشف خودرو به سرقت رفته، افراد گمشده و اموال کشف شده می باشد، برای انجام آن لازم است متقاضی از طریق سامانه پلیس آگاهی به نشانه srvagahi.police.ir در قسمت گزینه پیگیری درخواست ها اقدام کند و در بخش میز خدمات پلیس آگاهی، با وارد کردن کد ملی، شماره پرونده و شماره پیگیری درخواست نتیجه را پیگیری کند.

پلیس آگاهی چه نوع پرونده هایی را پیگیری می کند؟

وظیفه اصلی آن، رسیدگی به پرونده های سرقت که به دو نوع سرقت خٌرد و سرقت بزرگ تقسیم می شود است و همچنین رسیدگی به جرایم جنایی اعم از قتل، آدم ربایی، سرقت مسلحانه، آتش سوزی عمدی و پرونده های گم شدن افراد می باشد.

مشاوره تلفنی با پلیس آگاهی

طبق بیانیه پلیس، سامانه مشاوره تلفنی به نام پلیس پاسخگو راه اندازی شده و مردم می توانند تماس بگیرن با مشاوران مجرب پلیس مشورت داشته باشند.

سایت پلیس آگاهی

برای دسترسی بهتر افراد و سهولت کاربران سایت پلیس آگاهی به وجود امده است. با توجه به جمعیت افراد و همچنین مشغله های زندگی امروز بهتر است که از خدمات آنلاین سایت پلیس آگاهی استفاده کنید. سایت هایی مثل سامانه سخا و سایت پلیس راهور ۱۲۰ از جمله خدمات آنلاین پلیس است.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

سایت پلیس اگاهی به آدرس srvagahi.police.ir برای کاربران در خصوص انجام کارهای مربوط به پلیس به وجود امده است. خدماتی که این سایت ارائه می‌دهد عبارتند از پیگیری درخواست ها، کشف اموال و یا خودروی سرقتی و ارائه اطلاعاتی که فرد نسبت به وقوع اتفاقات و وسایل گمشده دارد.

اگر خدمتی که شما میخواهید در سایت ارائه نشده باید به صورت تلفنی و یا حضوری به پلیس آگاهی مراجعه کنید. چند نمونه از آدرس و شماره تلفن های پلیس اگاهی تهران بزرگ را در ادامه ارائه می‌دهیم:

  • پایگاه یکم: خیابان نیاوران، سه راه یاسر به شماره تلفن 22292013
  • خیابان زنجان شمالی، بالاتر از تقاطع مستعاینه غربی به شماره تلفن 66085646
  • خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، میدان نیلوفر به شماره تلفن 88505753
  • سید خندان، خیابان ابوذر غفاری به شماره تلفن 22865757

علاوه بر شماره تلفن و سایت می‌توانید از شماره پیامک پلیس نیز استفاده کنید. در گذشته این شماره 3000197 بود اما به شماره 110197 تغییر کرد.

⚡شما میتوانید شکایات خود را به سامانه پیامکی 110197 ارسال کنید و منتظر نظر پلیس آگاهی بمانید.

تمام مردم که امکان حضور در پایگاه های پلیس را ندارند و به منظور تسهیل و تسریع در امور پلیس، می توانند برای ثبت درخواست به سایت www.police.ir مراجعه کنند و از طریق اینترنت و به صورت آنلاین، کلیه خدمات خود را انجام دهند که شامل بخش های مختلفی است:

بخش گزینش:

برای افرادی که متقاضی استخدامی در نیروی انتظامی را دارند، امکان ورود داوطلبان با نام کاربری و رمز عبور برای این افراد انجام می شود.

بخش استعلام تخلفات رانندگی:

با مراجعه به این سایت، امکان استعلام تخلفات رانندگی با شماره پلاک، پرداخت جرائم، استعلام نمره منفی گواهینامه، استعلام تصادفات را به عهده دارد.

بخش آلبوم فرماندهان ناجا:

در این قسمت، ویدئو و تصاویر مختلفی از فرماندهان ناجا در این قسمت منتشر می شود.

قسمت خبری:

اطلاعیه و اخبار مهم و به روز مربوط به نیروی انتظامی به مردم و افراد جامعه، در این قسمت مشاهده می شود.

سامانه ثبت شکایت از پلیس

البته در مواردی ممکن است افراد از پلیس شکایتی داشته باشند و بخواهند آن را گزارش کنند. در واقع پلیس آگاهی برای ایجاد امنیت شهروندان به وجود امده اما در مواردی ممکن است این افراد نیز کار اشتباهی انجام دهند و باعث آسیب رساندن به اشخاص شوند.

شما میتوانید با شماره گیری ۱۹۷ شکایت خود را از پلیس اعلام کنید. اما سوالی که پیش می آید این است که در چه مواردی میتوان گزارش شکایت داد؟

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

این موارد عبارتند از تحویل ندادن مدارک اشخاص و یا گم کردن آن، گرفتن مدارک بدون دلیل قانونی، انتقال نادرست موضوع شکایت به مراجع قانونی، کوتاهی در انجام وظیفه و پاسخگویی نادرست، گرفتن رشوه، رفتار نامناسب با اشخاص و توهین کردن، کتک زدن افراد و برخورد فیزیکی و همچنین محفوظ نگه نداشتن اطلاعات پرونده.

سامانه دیگری که به شما در این موارد کمک میکند سامانه ۱۱۶ است. شما میتوانید با این شماره تماس بگیرید و شکایت خود از پلیس را با آنها در میان بگذارید تا مشکل شما حل شود.

شکایت از پلیس اگاهی به صورت حضوری و غیر حضوری امکان پذیر است. برای تماس با پلیس اگاهی به سامانه ۱۹۷ و ۱۱۶ میتوانید مراجعه کنید و پس از وصل شدن به اپراتور شکایت خود را مطرح کنید.

نحوه ثبت شکایت در پلیس اگاهی

پلیس آگاهی باید در خصوص شکایت افراد به صورت کتبی و یا شفاهی وظیفه خود را انجام دهد. در پرونده های کتبی، شاکی باید شکایت خود را امضا کند و پس از آن شکایت به دادستان ارسال می‌شود.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

برای ثبت شکایت در پلیس آگاهی باید مدارک هویتی خود و مدرکی که ادعای شما را اثبات می‌کند را داشته باشید و شکایت را ثبت کنید.

تنظیم شکایت از طریق سامانه ثنا روشی است که باید در آن ثبت نام کنید و پس از احراز هویت به سایت ورود کنید. پس از ثبت شکایت در سامانه ثنا در دفاتر قضایی باید منتظر بمانید تا درخواست شما به دادگاه مربوطه ارسال شود و نتیجه آن مشخص شود.

شما باید هزینه دفاتر قضایی و مراجع قانونی را پرداخت کنید. دقت کنید که مدارک لازم را که مربوط به شکایت است ارائه دهید تا در روند پیگیری به پلیس کمک شود.

برای اطلاعات بیشتر راجع به وظایف پلیس آگاهی میتوانید مقاله اقدامات لازم پس از سرقت خودرو؛ از آگاهی تا سامانه و بیمه را در سایت نهان نما بخوانید.

پلیس آگاهی فاتب

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که فاتب چیست و کار پلیس اگاهی فاتب در چه حوزه ای است؟ فاتب در واقع مخفف فرماندهی انتظامی تهران بزرگ است که همان پلیس اگاهی است البته در شهر تهران مشغول به فعالیت می‌باشد.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا

نشانی مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی

آدرس مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی در محله فردوسی تهران، خیابان فرانسه، بین خیابان گوهرشاد وخیابان بابی ساندز، در نزدیکی بازار چارسو، پاساژ علاء الدین واقع شده است.

استخدام پلیس اگاهی

برای استخدام شدن در پلیس اگاهی باید شرایطی داشته باشید تا بتوانید به عنوان پلیس به مردم خدمت کنید. پلیس اگاهی نهاد دولتی است و باید کارمندان آن گزینش شوند. شما برای استخدام در پلیس آگاهی دو راه دارید که اولین مورد ورود به دانشگاه نیرو انتظامی است و پس از ثبت نام اینترنتی و گزینش میتوانید در دانشگاه شروع به تحصیل کنید. نام دانشگاه بانوان، کوثر و نام دانشگاه آقایان، امین است.

روش دیگر استخدام در پلیس اگاهی این است که منتظر  فراخوان پذیرش نیروی انتظامی بمانید. هنگامی که زمان گزینش فرارسید می‌توانید به صورت حضوری به مرکز نیروی انتظامی مراجعه کنید و ثبت نام خود را انجام دهید. راه بعدی ثبت نام در سایت مربوطه به آدرس gozinesh.police.ir می‌باشد.

سخن پایانی در رابطه با پلیس آگاهی

بی تردید  هیچ عنصری، برای پیشرفت توسعه تکامل جامعه و شکوفایی استعدادها ، مهم تر از عنصر امنیت و تامین آرامش در جامعه نیست و توسعه خلاقیت و تحرک اجتماعی اثربخش، بدون امنیت، امکان پذیر نخواهد بود. در این مقاله سعی کردیم شما را پلیس آگاهی و راه های تماس و برقراری ارتباط با نهاد مربوطه را برای شما توضیح دهیم.

پلیس آگاهی به عنوان نهادی در جهت حفظ امنیت و آرامش مردم شناخته می شود که این مسئوولیت خطیر را با برنامه ریزی های دقیق و مشارکت مردمی به انجام می رساند. حفظ نظم و امنیت عمومی در جهت انجام فعالیت های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برای دستیابی به توسعه کشور است. همه شهروندان می توانند به صورت حضوری و آنلاین ارتباط خود را با پلیس آگاهی برقرار کنند.

پلیس آگاهی؛ وب سایت و تماس با فراجا
پلیس برای برقراری امنیت شهرها و استان ها به وجود امده و شما با کمک گرفتن از پلیس میتوانید مشکلات خود را حل کنید. با ثبت شکایت نزد پلیس، این نهاد موظف است به مشکلات شما رسیدگی کند.

  • برای ارسال پرونده خود به سامانه نهان نما می‌توانید از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.
  • بررسی پرونده

سوالات متداول

پلیس اگاهی چیست؟

پلیس اگاهی یکی از ارگان هایی است که برای حفظ و ایجاد امنیت در سطح شهر ها به وجود امده است.

راه های ارتباطی با پلیس آگاهی چیست؟

می‌توانید به صورت حضوری و یا غیرحضوری شکایات خود را ثبت کنید. شماره تلفن های مراکز پلیس اگاهی موجود هستند.

19 پاسخ

  1. سلام و خسته نباشید،برای ثبت نام در پلیس آگاهی لطفاً متولدین ۷۰رو هم در نظر بگیرید،قبلا که ثبت نام نبود مثل الانا،الانم که ثبت نام بیشتر شده دیگه میگن سنتون کمی زیاده،علاقه دارم تو نظام باشم،با تشکر

  2. منزل ما مورد سرقت قرار گرفت و حدود یک‌میلیارد تومن طلا را بردند.پس از تشکیل پرونده و دیدن اخبار مربوط به دستگیری سارقان منزل در رسانه ها چند بار به اگاهی مراجعه کردیم اما با رفتار بسیار زننده گفتند اگر پیدا بشه خبرتون میکنیم
    گفتم در اخبار گفتند که یه تعدادی سارق گرفتند گفت خوب گرفتند که گرفتند حتما سارق شما نبوده کهدخبرتون نکردیم. پس از پیگیری زیاد اخرش یه سینی که توش طلا جات بود به ما نشون دادند که طلاهاتون توی اینه. گفتیم نه . گفتند اگه نیست که دزد شما را نگرفتیم.و با رفتاری بسیار زننده گفتند برید دیگه نیاد اگه خبری بود زنگ میزنیم
    پلیس که باید پشتیبان مردم باشه تبدیل شده به دشمن مردم

  3. من نمیدونم این چه سیستمیه که هیچکس جواب نمیده، به هرجا زنگ میزنم یا تهش بدون ارتباط با کارشناس میگه از تماس شما متشکرم و قطع میکنه! یا پشت سر هم میگه شما نفر چهارم هستید و رو این حالت گیر کرده! خواهشا پیگیری کنید اخه این چه وضعشه؟ مردم یه کلاهبرداری هم میخوان گزارش بدن نمیشه و نتیجه‌ش میشه چندین ماه فعالیت اون باند و شما حق الناس به گردنتونه که این سیستم ارتباط گیری رو تصحیح نمیکنین

  4. حدود سه ساعت به تک تک پایگاه های پلیس آگاهی زنگ زدم که گزارش کلاهبردی تلفنی رو بدم. جالبه یا شماره ها در شبکه موجود نبودند یا هیچ کدام پاسخگو نبود.

      1. شماره پلیس فتا هست که کلا پشت خط نگه میداره. من دو ساعت زنگ زدم کلا نفر چهارم از صف بودم نه عقب میرفتم نه جلو!!!

      2. من الان ۵ دقیقه هست پشت خطم همچنان نفر چهارم ، وقتی هم که بوق خورد دوباره رفت زوی انتظار و نفر چهارم
        اینطوری حافظ امنیت مردم هستند؟؟؟؟؟؟
        با این وضع چطور میتونیم گزارش تخلف بدیم

  5. سلام و علیکم
    اینجانب خارج از کشور ساکن می‌باشم و نیازمندم با پلیس آگاهی مبنی بر مزاحمت ایجاد شده بر بنده از طریق اعضای خانوادم از جمله تهدید ،فحاشی از طریق واتس آپ . می‌باشم. لطفا شماره واتس آپ در اختیار بنده قرار دهید چراکه اتصال به سایت اینترنتی شما از خارح از کشور میسر نمی‌باشد
    با تشکر

  6. سلام خداقوت من ایثارگر وبرادر شهید هستم من وخانواده وتقریبا50 هزارنفر مال باخته وفریب خورده سرشاخه های شرکت *** هستیم که با وجود خسارت سنگین مالی وحیثیتی وصدها شکایت علیه آنها همچنان سرشاخه ها آزاد میچرخندوبه ریش همه میخندند چرا قانون وشماها سربازان گمنام کاری نمیکنید ما منتظر خبر خوش از طرف شماها هستیم

    1. با سلام. پیام شما به پلیس فتا ارجاع داده شد. شما میتونید برای پیگیری بیشتر به پلیس فتای منطقه ی خودتون مراجعه کنید.

  7. از تقلب و کلاهبرداری هزاران تن مکمل و خوراک دام در شرکت واقع در سمنان اطلاع دارم که به دامداران کشور و مرغداران ضرر و زیان می‌رسد.. از آنجا که نظارت کننده هم فاسد هست نمیشه کاری انجام داد!!!،از دشمنان شکایت برند به دوستان چون دوست دشمن هست شکایت کجا برم؟؟؟ راهنمایی بفرمایید

    1. سلام و عرض ادب خدمت شما. اگر برای حرف های خودتون سند و مدرک دارید شکایت خودتون رو حضورا به ثبت برسونید و پیگیری بفرمایید.

  8. سلام و عرض ادب
    شماره ‏‪+98 935 847 ****** واسه من ، متن زیر را ارسال کرده لطفا پیگیر شوید چون شاید سر دیگران بتونه کلاه بذاره

    اطلاعیه قوه
    شکایت قضایی علیه شما، پیگیری در سامانه:
    www e .lm sird .org

    1. سلام، پیگیری از طریق سامانه نهان نما انجام شده، خودتون هم میتونید با شماره 096380 تماس بگیرید.

    2. سلام
      در خارج از ایران سکونت دارم خانمی به نام *** بعنوان کلابرداری از من مبلغ ۲۰۰۰ یورو و ۱۰۰۰,۰۰۰ تومان در حساب شخصی ایشان هم واریز شده و از ایشان درخواست مسالمت آمیز از طریق واتس آپ کردم که مبلغ فوق را به من برگرداند ولی شماره تلفنش را فروخته و صاحب شماره ایشان آقایی میباشد .
      خواستم از ایشان شکایت بکنم
      با احترام

      1. با سلام
        اگر پلیس اگاهی در یک شهرستان در انجام وظیفه اش کوتاهی کنه و پاسخگو نباشه به کجا باید گزارش یا شکایت کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *