جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
لوگو سامانه رفع تاری، چهره نگاری و تشخیص پلاک نهان نما

بیمه تکمیلی؛ حفظ سلامتی و آینده نگری

میانگین امتیاز 4.1 / 5. تعداد امتیاز: 112

بیمه تکمیلی؛ حفظ سلامتی و آینده نگری

محتوای مطلب

مقدمه

تضمین آرامش و امنیت افراد در برابر ریسک‌ها و بیماری‌ها، نه تنها در حیطه شخصی زندگی آن‌ها اهمیت دارد بلکه در پیشرفت و توسعه‌ی اجتماعی و اقتصادی جوامع نیز موثر است. در ایران، بیمه‌های درمانی به دو دسته‌ی کلی بیمه‌های پایه و بیمه تکمیلی تقسیم بندی می‌شوند. با توجه به پیشرفت‌های روزافزون تکنولوژیک و هزینه‌های بالای درمانی، نیاز به بیمه‌های درمانی با پوشش‌های گسترده‌تر برای بهبود کیفیت نظام سلامت در کشور، بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

بیمه تکمیلی؛ حفظ سلامتی و آینده نگری

بیمه تکمیلی به عنوان یک لایه امنیتی اضافه، به شما کمک می‌کند تا با اطمینان بیشتر به استقبال آینده بروید. اما چگونه می‌توان به درستی برای این نوع بیمه ثبت نام کرد و از بهترین پوشش‌های ممکن بهره برد؟ در این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه با موفقیت و بدون دغدغه‌ای در فرآیند ثبت نام گام بردارید.

بیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی درمان یک نوع پوشش بیمه‌ای اضافه به بیمه پایه است که افراد می‌توانند از آن بهره‌برده و هزینه‌های مختلف خدمات درمانی و پزشکی را پوشش دهند. این بیمه تا سقف معینی در بیمه‌نامه، هزینه‌های مربوط به بستری شدن، جراحی سرپایی و حتی بیماری‌های جدی مانند سرطان یا حمله قلبی را تامین می‌کند.

بیمه تکمیلی؛ حفظ سلامتی و آینده نگری

علاوه بر این، بیمه درمان شامل برخی از هزینه‌های خدمات پزشکی و درمانی است که تحت پوشش بیمه پایه قرار نمی‌گیرند، مانند هزینه‌های دندانپزشکی و بینایی.

شرکت‌های ارائه دهنده بیمه

لیست کاملی از شرکت‌های بیمه‌گر که خدمات بیمه تکمیلی ارائه می‌دهند وجود ندارد، اما برخی از این شرکت‌ها عبارتند از:

  1. دانا
  2. ایران
  3. سامان
  4. البرز
  5. SOS
  6. ملت
  7. تعاون
  8. حکمت
  9. آتیه سازان حافظ
  10. پارسیان
  11. معلم
  12. رازی
  13. ارتش (این بیمه فقط برای ارگان‌های نظامی است.)
  14. بیمه حکمت صبا
  15. بیمه شخص واحد دی
  16. سرمد
  17. شرکت بیمه آسیا
  18. شرکت بیمه کارآفرین
  19. بیمه آسماری

انواع بیمه تکمیلی

بیمه های تکمیلی به‌شکل زیر دسته‌بندی می‌شوند:

  1. بیمه انفرادی
  2. بیمه گروهی
  3. بیمه خانواده

بیمه انفرادی

بیمه انفرادی تکمیلی یک بیمه‌نامه مجزا برای افراد است که برای فرد خاصی صادر و می‌تواند توسط هر فردی که بیمه اصلی دارد خریداری شود. این نوع بیمه کلیه پوشش‌های مرتبط با بیمه‌های تکمیلی دسته‌جمعی را در برمی‌گیرد اما به طور کلی، هزینه این نوع بیمه فردی بیشتر از بیمه‌های تکمیلی گروهی است.

بیمه تکمیلی؛ حفظ سلامتی و آینده نگری

علاوه بر این، میزان حق‌بیمه پرداختی در بیمه‌های تکمیلی فردی به سطح تعهدات مشخص شده در بیمه‌نامه و نوع پوشش‌هایی که انتخاب می‌شوند بستگی دارد؛ بنابراین، با افزایش سقف تعهدات، مبلغ حق‌بیمه نیز افزایش می‌یابد. بهترین بیمه‌های تکمیلی انفرادی می‌توان به بیمه انفرادی سامان، SOS و تعاون اشاره کرد.

بیمه گروهی

هر نوع موسسه، کارخانه و محیط‌های کاری مختلف مجاز هستند که برای کارکنان خود بیمه درمان تکمیلی دسته‌جمعی یا سازمانی تهیه نمایند. هزینه‌های بیمه برای پلن‌های گروهی، نسبت به بیمه‌نامه‌های تکمیلی انفرادی، پایین‌تر می‌باشند.

🔍برای مطالعه مقاله بهترین شرکت‌های بیمه می توانید از اینجا اقدام کنید.

هنگام انتخاب بیمه سازمانی، کارفرمایان در تعیین نوع و تعداد پوشش‌ها و همچنین میزان سقف تعهدات برای پرسنل خود مختارند. علاوه بر این، اشخاص بیمه‌شده حق دارند که اعضای درجه اول خانواده خود از قبیل والدین، همسر و فرزندان را نیز در تکمیلی سازمانی به صورت تحت تکفل دربر بگیرند. شرکت‌های ارائه دهنده این نوع بیمه گروهی، به شرح ذیل است:

  1. بیمه دانا
  2. بیمه البرز
  3. بیمه ایران
  4. شرکت بیمه آسیا
  5. بیمه ملت
  6. شرکت بیمه کارآفرین
  7. بیمه آسماری
  8. شرکت بیمه سامان

بیمه خانواده

بیمه تکمیلی خانوادگی، نوعی بیمه انفرادی است که به فرد اجازه می‌دهد خود و افراد خانواده‌اش را همگی تحت یک بیمه‌نامه درمانی بگنجاند. در صورتی که یک سرپرست خانواده توسط محل کارش بیمه نشده باشد، او می‌تواند برای اخذ بیمه خانوادگی اقدام کرده و علاوه بر خود، همسر، فرزندان و حتی والدینش را نیز تحت پوشش بیمه قرار دهد. شرکت‌های ارائه دهنده بیمه خانواده به شرح ذیل است:

  1. شرکت بیمه آسماری
  2. بیمه سامان
  3. شرکت بیمه SOS

شرایط لازم برای ثبت نام بیمه تکمیلی

افراد بسیاری واجد شرایط ثبت‌نام در انواع بیمه‌های تکمیلی هستند. متقاضیان بیمه پیش از اقدام به ثبت‌نام، باید از شرایط و قوانین موردنظر شرکت‌های بیمه‌گر مطلع باشند. معمولاً، این شرایط می‌تواند شامل مواردی همچون سن و سلامتی متقاضیان باشد. هر شرکت بیمه ممکن است مجموعه‌ای از شرایط منحصربه‌فردی را برای پذیرش بیمه‌گذاران اعمال کند که در ادامه به تعدادی از این شرایط رایج که شرکت‌های مختلف بیمه تحت آن‌ها خدمات تکمیلی را ارائه می‌دهند اشاره شده است.

بیمه تکمیلی؛ حفظ سلامتی و آینده نگری

  • اصلی‌ترین الزام برای این نوع بیمه، داشتن یک بیمه پایه است. بیمه‌شده اصلی، که معمولاً سرپرست خانوار هم هست، باید حداقل 18 سال سن داشته باشد.
  • در مورد بیمه‌های گروهی تکمیلی، اگر گروه کمتر از 50 نفر باشد، شرکت‌های بیمه معیارهای سنی خاصی را برای اعضا در نظر می‌گیرند. حداکثر سن قابل پذیرش برای گروه‌های کمتر از 1000 نفر، 60 سال است و افراد بالاتر از این سن باید مبلغ افزایش یافته بیمه را پرداخت کنند. در حالیکه برای گروه‌هایی با تعداد بیشتر از 1000 نفر، محدودیت سنی برای بیمه‌شدگان در نظر گرفته نمی‌شود.
  • بیمه‌شدگان باید به طور دقیق و صادقانه در خصوص وضعیت جسمانی به پرسش‌های مربوط به بیمه پاسخ گویند، چرا که شرکت‌های بیمه در صورت نیاز ممکن است با انجام آزمایش‌های لازم، وضعیت سلامت ایشان را بررسی کنند.
  • برای ارسال پرونده خود به سامانه نهان نما می‌توانید از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.
  • بررسی پرونده

سوالات متداول

بیمه های درمانی به چند قسمت تقسیم میشوند؟

در ایران، بیمه‌های درمانی به دو دسته‌ی کلی بیمه‌های پایه و بیمه تکمیلی تقسیم بندی می‌شوند.

بیمه تکمیلی چیست و به چند قسمت تقسیم میشود؟

بیمه تکمیلی درمان یک نوع پوشش بیمه‌ای اضافه به بیمه پایه است که افراد می‌توانند از آن بهره‌برده و هزینه‌های مختلف خدمات درمانی و پزشکی را پوشش دهند.

بیمه انفرادی چیست و چگونه میتوان دریافت کرد؟

بیمه انفرادی تکمیلی یک بیمه‌نامه مجزا برای افراد است و می‌تواند توسط هر فردی که بیمه اصلی دارد خریداری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *