جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
لوگو سامانه رفع تاری، چهره نگاری و تشخیص پلاک نهان نما

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 148

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

محتوای مطلب

مقدمه

بیمه از جمله دستاوردهای مدرن بشر است که به یکی از ملزومات زندگی امروز تبدیل شده است و هر فردی حداقل یک بار در عمر خود یکی از انواع بیمه را تجربه کرده است. ما در این مقاله قصد داریم با معرفی بهترین شرکت‌های بیمه، ضمانتی ایمن را برای شما و اموالتان به ارمغان بیاوریم.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

یکی از نگرانی‌هایی که همواره زندگی انسان را تهدید می‌کند بیم از خطرات و حوادث احتمالی است. در دنیای امروز که به موازات پیشرفت علم و تکنولوژی خطرات و حوادث غیرمترقبه نیز افزایش یافته است، بهترین تدبیر برای ایمن شدن در برابر خسارات ناشی از حوادث، بهره‌گیری از صنعت بیمه است.

بهترین شرکت‌های بیمه کشور یعنی بیمه‌های ایران، آسیا، دانا، البرز، معلم و پارسیان که در ادامه بیشتر با آن آشنا می‌شوید به دلیل برخورداری از بیشترین میزان توانگری مالی و بیشترین میزان رضایتمندی مشتری، بهترین گزینه برای انتخاب هستند زیرا قادرند در زمان لازم بهترین خدمات ممکن را به بیمه‌گزار ارائه دهند و خسارت وی را جبران نمایند.

بیمه چیست؟

بیمه (Insurance) سازوکاری است که بر مبنای آن بیمه‌گر بر اساس ملاحظاتی تعهد می‌دهد که در صورت وقوع حادثه در دوره زمانی معین خسارت احتمالی بیمه‌گزار را جبران کند یا خدمات مشخصی را به وی ارائه دهد.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

بر اساس قانون بیمه ایران، بیمه قراردادی کتبی است که به موجب آن یک طرف(بیمه‌گر) متعهد می‌شود در ازای دریافت وجه یا وجوهی از طرف دیگر(بیمه‌گزار) در صورت وقوع یا بروز حادثه، خسارت وارده را جبران نموده یا وجه معینی را بپردازد.

اصطلاحات مربوط به بیمه

بیمه‌گر: شخصی حقوقی است که در ازای دریافت حق بیمه از بیمه‌گزار، متعهد می‌شود در صورت وقوع حادثه خسارت بیمه‌گزار را جبران یا مبلغ معینی از خسارت را پرداخت کند.

بیمه‌گزار: شخص حقیقی یا حقوقی است که با پرداخت حق بیمه، جان، مال، مسئولیت خود یا شخص ثالث را تحت پوشش قرار می‌دهد.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

بیمه‌نامه: قرارداد یا سندی حقوقی که بین بیمه‌گر و بیمه‌گزار تنظیم می‌شود و با پرداخت حق بیمه از سوی بیمه‌گزار، بیمه‌گر را موظف به انجام تعهدات مندرج در بیمه‌نامه می‌کند.

موضوع بیمه: طبق قانون بیمه به آنچه بیمه می‌شود موضوع بیمه می‌گویند.

حق بیمه:  حق بیمه در حقیقت همان وجهی است که بیمه‌گزار به بیمه‌گر می‌پردازد.

ذی‌نفع: شخصی که به درخواست بیمه‌گزار نام وی در بیمه‌نامه ثبت می‌شود و تمام یا بخشی از پرداختی‌های بیمه به او تعلق می‌گیرد.

انواع بیمه‌های رایج در ایران کدامند؟

بیمه را می‌توان از مناظر گوناگون به انواع و اقسام مختلفی تقسیم کرد. در مشهورترین دسته‌بندی، بیمه را بر اساس موضوع به چهار دسته تقسیم کرده‌اند که عبارتند از: بیمه اموال، بیمه اشخاص، بیمه مسئولیت و بیمه‌های خاص. هر یک از ین چهار نوع خود به انواع دیگری تقسیم می‌شوند.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

  1. بیمه اموال مانند بیمه اتومبیل(شامل بیمه بدنه، بیمه شخص ثالث و …)، بیمه آتش‌سوزی و بیمه حمل‌ونقل.
  2. بیمه اشخاص مثل بیمه های عمر، درمان، حوادث و …
  3. بیمه مسئولیت شامل: بیمه‌های مشاغل پزشکی و پیراپزشکی، کاروکارگر و مدیریت.

و مصادیق بیمه‌های خاص جدیکه ازدترین انواع بیمه هستند عبارتند از: بیمه‌های هواپیما، کشتی، پول و بیمه اعتباری

بیمه اجباری چیست؟

در نگاه اول بیمه موضوعی کاملا اختیاری است که افراد به صلاحدید خود و با میل شخصی جان یا مال خود را در مقابل خطرات و حوادث احتمالی و خسارات ناشی از آن، بیمه می‌کنند. با وجود این، نوعی بیمه اجباری هم وجود دارد که قانون، اشخاص یا مشاغلی را که با فعالیت‌های پرخطر روبرو هستند، ملزم به خرید آن می‌کند.

🔍برای مطالعه مطلب سامانه تشخیص پلاک خودرو که اولین سامانه رفع تاری از تصاویر دوربین های مداربسته است اینجا کلیک کنید.

معروف‌ترین بیمه اجباری، بیمه شخص ثالث است که برای تمام دارندگان وسایل نقلیه موتوری الزامی است. هم‌چنین بیمه‌های تامین اجتماعی (بیمه کارکنان و کارگران)، آتش‌سوزی و حوادث ساختمان نیز از دیگر بیمه‌های اجباری هستند.

بهترین شرکت‌های بیمه بر اساس چه ملاک‌هایی دسته‌بندی می‌شوند؟

فاکتورهای گوناگونی چون میزان توانگری مالی شرکت بیمه ، رضایت مشتریان، حق بیمه تولیدی شرکت و تعداد بیمه‌نامه‌های صادرشده مواردی هستند که در رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه مبنا قرار می‌گیرند؛ اما از بین تمام فاکتورهای ارائه شده، میزان توانگری مالی شرکت بیمه و میزان رضایت مشتریان از شرکت، اساسی‌ترین ملاک‌هایی هستند که نقشی تعیین‌کننده در طبقه‌بندی شرکت‌های بیمه دارند.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

طبق قوانین بیمه مرکزی توان مالی شرکت‌ها به پنج سطح تقسیم می‌شوند.

  • سطح یک: شرکت‌هایی که توان مالی آنها ١٠٠ درصد یا بیشتر است.
  • سطح دو: شرکت‌هایی با توان مالی ٧٠ درصد یا بین ٧٠ تا ١٠٠ درصد.
  • سطح سه: شرکت‌هایی که عدد توان مالی آنها ۵٠ درصد یا بین ۵٠ تا ٧٠ درصد است.
  • سطح چهار: شرکت‌هایی با توان مالی ١٠ درصد یا بین ١٠ تا ۵٠ درصد.
  • سطح پنج: شرکت‌هایی با نسبت توانگری مالی ١٠ درصد یا کمتر از آن.

اکنون که با ملاک‌های رتبه‌بندی شرکت‌ها آشنا شدیم، در ادامه به معرفی بهترین شرکت‌های بیمه ایران می‌پردازیم.

بهترین شرکت‌های بیمه

١. بیمه ایران

بیمه ایران اولین شرکت برتر در صنعت بیمه است که تمام سهام آن به دولت جمهوری اسلامی تعلق دارد و تنها شرکت دولتی در زمینه بیمه است. این شرکت که در ١۵ آبان ١٣١۴ تاسیس شد با کاهش سهم موسسات خارجی به ۳۸ درصد توانست در همان سال اول فعالیتش بیش از ۶۰ درصد بازار بیمه را در دست بگیرد. بیمه ایران توانسته است با بیشترین توانگری مالی و بیشترین حق بیمه تولیدی در بین تمام بیمه‌های سطح یک کشور رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

٢. بیمه آسیا

برند آسیا دومین برند برتر در صنعت بیمه است که در تیر ماه ١٣٣٨ با هدف انجام انواع معاملات بیمه‌ای و عملیات بازرگانی پایه‌گذاری شد. بیمه آسیا با بیش از شش دهه فعالیت توانسته است ضمن حفظ سطح یک به نشان زرین مشتری‌مداری نیز دست یابد.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

٣. بیمه دانا

بیمه دانا از بهترین شرکت‌های خصوصی در زمینه بیمه است که در سال ١٣۵٣ با همکاری یک شرکت انگلیسی به نام Commercial Union تاسیس و پس از ۵ سال فعالیت با ١٢ شرکت خصوصی دیگر ادغام و ملی اعلام شد.

بیمه دانا که موفق به دریافت عنوان بیمه‌گر حرفه‌ای و با اخلاق از سوی بیمه مرکزی شده است، اکنون با پوشش دادن انواع بیمه جزو بیمه‌های برتر کشور است.

۴ . بیمه البرز

از دیگر شرکت‌های معتبر بیمه، بیمه البرز است که درسال ١٣٣٨ با رویکرد دولتی تاسیس شد؛ اما در همان سال آغاز فعالیتش طبق قانون خصوصی‌سازی ٨٠ درصد سهام خود را به بورس واگذار کرد و به این ترتیب مالکیت بیمه البرز از دولتی به خصوصی تغییر یافت. سرمایه کافی، بدنه کارشناسی حرفه‌ای و سرعت بالا در پرداخت و ارزیابی خسارات، از شاخصه‌های توانگری و ماندگاری بیمه البرز است.

۵. بیمه معلم

بیمه معلم در دی ماه ١٣٧٣ با نام اولیه «شرکت بیمه صادرات و سرمایه‌گذاری» و با هدف توسعه فعالیت‌های صادراتی و کاهش اثرات منفی ریسک‌های تجاری و سیاسی، تاسیس شد.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

این بیمه در سال ١٣٨۶ با واگذاری بخش عمده‌ای از سهام خود به خواست مجمع عمومی سهامداران، به بیمه معلم تغییر نام یافت. بیمه معلم علاوه بر تمام نشان‌های ملی که کسب نموده است؛ دریافت نشان استاندارد بین‌المللی اعتماد مشتریان(TBA) از سوی اتحادیه اروپا را نیز در کارنامه خود دارد.

۶. بیمه پارسیان

بیمه پارسیان در سال ١٣٨٢ تاسیس شد و در ابتدای کار، خدمات آن فقط به کارکنان بانک پارسیان محدود می‌شد اما اکنون با گسترش دامنه فعالیت‌های خود در خدمت عموم افراد جامعه است. بیمه پارسیان در طول سال‌های فعالیت خود موفق شد از سوی سازمان مدیریت صنعتی در شمار صد شرکت برتر کشور قرار گیرد.

سخن پایانی

اشخاص، اموال یا مسئولیت‌هایی که بعضی از مشاغل ایجاد می‌کنند همواره ممکن است با حوادثی پیش‌بینی‌شده یا نشده مواجه شوند و بر اثر چنین حوادثی خسارت‌هایی را متحمل شوند که به تنهایی قادر به جبران آن نباشند. از این رو، نهاد بیمه پایه‌گذاری شد تا بر مبنای قانون بیمه در موقعیت‌های معین و در صورت دارا بودن شرایط خاص، افراد از مزایای آن بهره‌مند شوند.

بهترین شرکت‌های بیمه؛ رتبه بندی برترین ها!

بهترین شرکت‌های بیمه سطح یک که در این مقاله معرفی شدند همه در وضعیت عالی قرار دارند و میزان توانگری مالی آنها ١٠٠ درصد یا بیشتر است. این شرکت‌ها می‌توانند بهترین انتخاب برای شما باشند تا اگر خدای نکرده بر اثر وقوع حوادث، دچار خسران و زیان شدید، خسارت شما را به بهترین شکل ممکن جبران کنند.

  • برای ارسال پرونده خود به سامانه نهان نما می‌توانید از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.
  • بررسی پرونده

سوالات متداول

آیا بیمه اجباری وجود دارد؟

معروف‌ترین بیمه اجباری، بیمه شخص ثالث است که برای تمام دارندگان وسایل نقلیه موتوری الزامی است. هم‌چنین بیمه‌های تامین اجتماعی (بیمه کارکنان و کارگران)، آتش‌سوزی و حوادث ساختمان نیز از دیگر بیمه‌های اجباری هستند.

برترین شرکت بیمه در ایران کدام است؟

بیمه ایران توانسته است با بیشترین توانگری مالی و بیشترین حق بیمه تولیدی در بین تمام بیمه‌های سطح یک کشور رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

رتبه بندی بیمه های کشور بر چه اساسی میباشد؟

قدرت و رتبه بیمه ها از لحاظ دارایی و رضایت مشتری ها میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *