جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
لوگو سامانه رفع تاری، چهره نگاری و تشخیص پلاک نهان نما

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد امتیاز: 150

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

محتوای مطلب

مقدمه

انتقال مالکیت سیم‌ کارت به معنای تغییر مالک یا دارنده فیزیکی سیم کارت می‌باشد. این فرآیند ممکن است به منظور انتقال شماره تلفن و اطلاعات مربوط به سیم کارت از یک فرد به فرد دیگر انجام شود. برای اطلاعات دقیق‌تر در مورد فرآیند انتقال مالکیت سیم کارت در ادامه مطالب همراه ما باشید.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ورود به عصر ارتباطات، در هر گوشه و هر مکانی و یا در دورترین نقاط در دنیا، می توان با دیگران ارتباط برقرار کرد و سیم کارت به عنوان ابزاری مهم برای برقراری ارتباط در دسترس همگان قرار دارد و هر کسی با هر سنی قادر به خرید سیم کارت می باشد. سیم کارت ها، خدمات مختلفی را در اختیار مشتریان قرار می دهد.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

و افراد برای استفاده از خدمات مختلف مانند مکالمه تلفن همراه و دسترسی به اینترنت، نیاز به سیم کارت چه ایرانسل و چه همراه اول دارند. در مقاله زیر به بررسی   چگونگی انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل یا همراه اول می پردازیم.

مالکیت سیم کارت بر اساس اطلاعات ثبت نامی و معامله‌ای که با ارائه کارت ملی و اطلاعات شخصی انجام می‌شود، تعیین می‌گردد. اگر سیم کارت خود را از اپراتور مربوطه خریده باشید، به عنوان مالک ثبت خواهید شد. در صورت تغییر مالکیت سیم کارت، باید به اپراتور سیم کارت خود مراجعه کنید و اطلاعات موردنیاز برای تغییر مالکیت را تکمیل کنید.

مالکیت سیم کارت برای انجام بسیاری از کارها مهم است. یعنی سیم کارت باید با کد ملی شما همخوانی داشته باشد. در موارد زیادی مثل انتقال پول، ثبت نام در سایت های مختلف، کارهای اداری نیاز است که سیم کارت به نام خود شما باشد. اما مردم هنگام خرید سیم کارت کمتر به این مورد توجه می‌کنند.

⚡نکته ای که لازم است راجع به انتقال مالکیت سیم کارت بدانید این است که در حال حاضر امکان انتقال مالکیت به صورت غیر حضوری و آنلاین وجود ندارد.

برای انتقال مالکیت سیم کارت حتما باید  به اپراتور سیم کارت خود مثل همراه اول، ایرانسل یا رایتل مراجعه کنید و با ارائه مدارک لازم، کارهای مربوط به انتقال مالکیت را انجام دهید. یکی از شرایط لازم هنگام انتقال مالکیت حضور مالک سیم کارت است. اما ممکن  است شما نتوانید مالک قبلی سیم کارت را پیدا کنید. در این صورت باید اقداماتی دیگر مثل داشتن وکالت نامه از وراث صاحب سیم کارت این کار را انجام دهید.

طبق اطلاعیه وزارت ارتباطات و فناوری هر شخص حقیقی می‌تواند مالکیت ۱۰ سیم کارت را داشته باشد و مالکیت سیم کارت های بیشتر از ۱۰ امکان پذیر نیست. این کار به منظور رعایت سقف مجاز واگذاری سیم کارت است. اگر فرد ۱۰ سیم کارت فعال داشته باشد، سیم کارت دیگری برای او فعال نمی‌شود و باید این سیم کارت را به فرد دیگری انتقال دهد.

هنگامی که برای انتقال مالکیت سیم کارت فردی که سیم کارت به نام اوست را می‌شناسید، باید با ارائه مدارک لازم و حضور صاحب سیم کارت به خدمات سیم کارت مراجعه کنید و مراحل آن را طی کنید. اما گاهی اوقات شما مالک سیم کارت را نمیشناسید و یا در اثر مهاجرت، فوت و… به او دسترسی ندارید. در این صورت هم به مراکز خدمات سیم کارت مراجعه کنید و مراحلی که لازم است برای انتقال مالکیت سیم کارت انجام دهید.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت ایرانسل

امروزه خرید و فروش سیم کارت رند و دست دوم، خیلی پرطرفدار  شده است و برای جلوگیری از مشکلات و سوء استفاده های احتمالی باید مراحل انتقال مالکیت سیم کارت  ایرانسل سریعا انجام شود و سیم کارت به اسم کسی که سیم کارت  را خریداری می کند منتقل شود زیرا در صورت عدم انتقال مالکیت، نمیتوانید امکانانی مانند دریافت مکالمات و قطع و وصل سیم کارت را دریافت کنید.

برای انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل، به طور معمول نیاز به انجام مراحل زیر و تهیه مدارک مرتبط دارید:

  • حضور طرفین: در مرحله اول باید فروشنده و خریدار برای انتقال مالکیت حضور داشته باشند و مدارک هویتی و شناسایی طرفین کامل باشد. فروشنده حتما باید سیم کارت و پوکه آن را برای فروش ارائه دهد.
  • تکمیل فرم انتقال مالکیت: فرم مربوطه برای انتقال مالکیت سیم کارت را تکمیل کرده و امضا نمایید. اگر شخص خریدار زیر ۱۸ سال است باید فرم ثبت نام توسط یک فرد بالای ۱۸ سال کامل شود.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

  • ارائه مدارک شناسایی: معمولاً به مدارک شناسایی اصلی و رسمی شما (مانند کارت ملی) نیاز دارید. همچنین، مدارکی که هویت و انتقال مالکیت را تأیید می‌کنند نیز ممکن است درخواست شود. برای اتباع ایرانی ارائه کارت ملی کافی است اما اتباع خارجه باید گذرنامه را همراه خود داشته باشند. اشخاص حقوقی باید سند ثبت شرکت، مجوز تجاری شرکت، اظهارنامه مالیاتی شرکت را ارائه دهد.
  • مدارک تکمیلی: ممکن است به مدارک تکمیلی دیگری نیز احتیاج داشته باشید مثل آدرس کد پستی و محل سکونت فعلی.
  • پرداخت هزینه: هزینه‌هایی مرتبط با انتقال مالکیت سیم کارت را باید پرداخت نمایید.

لطفاً قبل از اقدام تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل با مراکز خدمات مشتریان آن تماس بگیرید تا دقیقترین و آخرین اطلاعات را در مورد فرآیند انتقال مالکیت سیم کارت به شما بدهند. اگر چندسال است که از سیم‌ کارت خود استفاده می‌کنید و اطلاعی از مالک آن ندارید باید به همراه کارت ملی، سیم کارت، کدپستی و آدرس منزل به مراکز خدمات ایرانسل بروید و کارهای لازم را برای انتقال انجام دهید.

🔍در صورت تمایل می‌توانید مقاله هزینه انتقال سند خودرو را در سایت نهان نما بخوانید.

حتما فروشنده و خریدار هر دو با در دست داشتن مدارک هویتی ( ایرانی ها حتما با داشتن شناسنامه و اتباع خارجی با داشتن گذرنامه ) به دفاتر مشترکین مراجعه نمایند و  فروشنده حتما باید سیم کارت و پوکه آن را برای فروش ارائه دهند. اگر شخص خریدار سن کم تر از 18 سال داشت، حتما باید فرم مشخصات توسط فردی بالای 18 سال تکمیل شود و با پرداخت هزینه و تکمیل آدرس پستی، مراحل انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل با دقت انجام شود.

نکاتی راجع به تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل

امروزه سیم کارت باید با کد ملی شما مطابقت داشته باشد و درکارهایی مانند انتقال پول، ثبت نام در سایت های مختلف و کارهای اداری حتما سیم کارت  باید به نام خودتان باشد تا هنگام انتقال مالکیت سیم کارت از بروز مشکلات جلوگیری کنیم.

توجه کنید که حضور مالک هنگام انتقال سیم کارت مهم است اما اگر به مالک دسترسی ندارید باید کارهای دیگری انجام دهید. به عنوان مثال اگر مالک فوت کرده باشد باید از وراث وکالت نامه کتبی برای رضایت از  انتقال مالکیت بگیرید و آن را به شرکت خدمات ایرانسل تحویل دهید.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

همانطور که گفتیم برای تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل  باید خریدار و فروشنده به صورت همزمان در دفتر حضور داشته باشند و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، انتقال مالکیت را سریعا  انجام دهند  و اگر سیم کارت  بدهی داشته باشد ، بدهی خط، تسویه شود و سپس مراحل برای انتقال مالکیت سیم کارت صورت گیرد. در صورتی که نتوانید مالک سیم کارت را پیدا کنید و یا مالک سیم کارت فوت شده باشد، با داشتن وکالت نامه از وراث می توانید کارهای انتقال مالکیت را انجام دهید.

اگر سیم کارت مشکل حقوقی داشته باشد، به هیچ عنوان نمی‌توان انتقال مالکیت را انجام داد. اگر بسته فعالی روی سیم کارت موجود باشد پس از انتقال مالکیت از بین نمی‌رود و می‌توانید از آن استفاده کنید.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت همراه اول

همراه اول برای مشتریان خود، امکاناتی را فراهم کرده است که قبل از انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول، با مراجعه حضوری به دفاتر همراه اول و یا پشتیبانی 9990 تماس بگیرید و شرایط انتقال مالکیت سیم کارت را بپرسید و مطمئن شوید که سیم کارت شما، مشکلی برای انتقالی ندارد و اگر مشکلی نداشت با داشتن مدارک مورد نیاز و سیم کارت به دفاتر خدمات همراه اول مراجعه کرده و انتقال مالکیت را انجام دهند.

باید این نکته را در نظر داشت که در سیم کارت های دائمی همراه اول، حتما باید مالک اصلی سیم کارت حضور داشته باشد و اگر مالک فوت شده باشد با یک وکالت نامه از طرف وراث و بدون حضور آن ها، کارهای انتقال مالکیت سیم کارت را انجام دهند.

برای انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول در اکثر موارد به یکی از فروشگاه‌های رسمی این اپراتور مراجعه کرده و فرآیند انتقال مالکیت را شروع کنید. قبل از رفتن به فروشگاه، حتماً مدارک مورد نیاز مانند کارت ملی را همراه داشته باشید. در فروشگاه، کارشناسان مربوطه شما را در راهنمایی و انجام مراحل موردنیاز کمک خواهند کرد.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

اگر مالک سیم کارت را نمیشناسید همانند مراحلی عمل کنید که در انتقال سیم کارت ایرانسل انجام دادید. یعنی پس از گذشت چندسال که از سیم کارت استفاده کردید، با داشتن سیم کارت اعتباری، کارت ملی، کدپستی و آدرس منزل به اپراتور خدمات همراه اول مراجعه کرده و مراحل انتقال مالکیت را انجام دهید.

لازم یه ذکر است که نمیتوانید سیم کارت دائمی را بدون حضور مالک اصلی سیم کارت، انتقال دهید. در سیم کارت دائمی باید حتما مالک اصلی حضور داشته باشد. اگر مالک فوت کرده باشد و شما یک وکالت نامه از طرف وراث داشته باشید، بدون حضور آنها می‌توانید کارهای انتقال مالکیت سیم کارت را انجام دهید.

یکی از شرایطی که همراه اول برای مشتریان خود فراهم کرده پشتیبانی مشتریان است. شما قبل از مراجعه حضوری به دفاتر خدمات همراه اول می‌توانید با شماره پشتیبانی 9990 تماس بگیرید و شرایط انتقال مالکیت سیم کارت را بپرسید. در بعضی مواقع امکان انتقال به دلیل مشکلاتی وجود ندارد. شما در ابتدا باید مطمئن شوید سیم کارت شما برای انتقال مشکلی نداشته باشد.

مراحل و مدارک مورد نیاز

خریدار و فروشنده یا وکیل آنها باید حضور داشته باشند و فرم های مربوطه را پر کنند. سپس امضای خود و اثر انگشت را ثبت کنند. مدارکی که باید به همراه داشته باشند عبارتند از کارت ملی و اصل سیم کارت، کدپستی. برای سیم کارت دائمی باید قبض ان پرداخت شود. همچنین اگر طرفین حضور ندارند و وکیل مربوطه کارها را انجام می‌دهد باید وکالتنامه قانونی را به همراه داشته باشند.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

هزینه انتقال مالکیت

برای سیم کارت های اعتباری ۱۵۰۰۰ تومان و برای سیم کارت دائمی ۲۵۰۰۰ تومان می‌باشد. برای سیم کارت ایرانسل این مبلغ ۱۵۰۰۰ هزار تومان است و تفاوتی بین دائمی و اعتباری بودن سیم کارت نیست. این هزینه از اعتبار سیم کارت کم می‌شود و نیازی به پرداخت در همان لحظه نیست.

با توجه به‌ اینکه سن قانونی برای انتقال مالکیت سیم‌ کارت ۱۸ سال می‌باشد، خدمات سیم کارت اجازه ی فروش سیم کارت یا انتقال آن را به فرد زیر ۱۸ سال ندارد. اگر خریدار سن کمتر از ۱۸ دارد باید ولی قانونی مثل پدر یا جد پدری حضور داشته باشند. اصل کارت ملی و شناسنامه ولی باید ارائه شود.

🔍برای مطالعه مقاله هک کردن تلگرام و راه‌های موثر برای افزایش امنیت حساب شخصی اینجا کلیک کنید.

در شرایطی دیگر اگر دادگاه حکم رشد را صادر کرده باشد، فرد باید مدرک را از دادگاه تحویل گرفته و به اپراتور سیم‌ کارت تحویل دهد. در این صورت می‌توان به فرد زیر ۱۸ سال سیم کارت فروخت و یا کارهای انتقال مالکیت سیم کارت را انجام داد. هر بیست روز می‌توان نسبت به انتقال جدید سیم‌ کارت اقدام کند.

شرایط و مدارک لازم انتقال مالکیت سیم‌ کارت رایتل

برای انتقال مالکیت سیم‌ کارت رایتل، شما نیاز به انجام چند مرحله دارید:

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

  •  دریافت فرم : ابتدا باید به یکی از شعبه‌های رایتل مراجعه کنید و فرم مربوط را دریافت کنید یا از وبسایت یا اپلیکیشن آنلاین رایتل به آدرس myrightel.ir آن را دانلود کنید. حضور طرفین یعنی خریدار و فروشنده یا وکیل قانونی آنها ضروری است. اگر وکیل قرار است کارهای یکی از طرفین را انجام دهد باید اصل و کپی وکالت نامه را همراه خود داشته باشد.
  • تکمیل فرم: فرم مشخصات شما و مشخصات فردی کسی که می‌خواهید مالکیت را به او انتقال دهید را خواهد پرسید. فرم را با دقت تکمیل کنید.
  • ارائه مدارک: به همراه فرم، مدارک شناسایی هویتی (مانند کارت ملی یا گذرنامه) هم شما و هم فردی که می‌خواهید مالکیت را به او انتقال دهید، باید ارائه دهید. فروشنده باید سیم کارت و پوکه آن را ارائه دهد.
  • مراجعه به شعبه: پس از تکمیل فرم و ارائه مدارک، باید به یکی از شعب رایتل مراجعه کنید و فرآیند انتقال مالکیت را تکمیل کنید.

لازم است بدانید قبل انتقال مالکیت باید صورتحساب میان دوره را در سیم کارت های دائمی بپردازید. در انتها باید سند انتقال مالکیت سیم کارت را امضا کنید و اثر انگشت بزنید تا انتقال مالکیت ثبت شود.

سن قانونی انتقال مالکیت سیم کارت

سن قانونی برای تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل و همراه اول 18سال می باشد و اگر خریدار سن کمتر از 18 سال دارد باید با ولی پدری در دفاتر حضور داشته باشند و اگر دادگاه حکم رشد را برای فرد صادر کند، فرد باید مدارک خود را از دادگاه تحویل بگیرد و به دفاتر تحویل دهد. در این صورت می توان به افراد زیر 18 سال، سیم کارت فروخت و یا کارهای انتقال سیم کارت را انجام داد.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

به این نکته دقت کنید که قبل از انتقال مالکیت سیم کارت به صورت انلاین باید صورتحساب آن به صورت کامل پرداخت شود. اعتبار و بسته های فعال روی سیم کارت پس از انتقال از بین نمی‌رود و مالک جدید می‌تواند از آن استفاده کند. دقت کنید که اپراتور ها طبق قانون نمی‌توانند به افراد کمتر از ۱۸ سال، سیمکارت بفروشند و یا انتقال مالکیت سیم‌ کارت را انجام دهند.

سایت انتقال مالکیت سیم کارت غیر حضوری و انلاین

حتما مراحل انتقال مالکیت سیم کارت فقط با  مراجعه حضوری فروشنده و خریدار است و در حال حاضر سایتی تحت عنوان سایت تغییر مالکیت غیر حضوری سیم کارت وجود ندارد و انتقال به روش اینترنتی امکان پذیر نیست.

همانطور که گفته شد، انتقال مالکیت سیم کارت به صورت انلاین و اینترنتی امکان پذیر نیست و باید حضوری به دفاتر امور مشترکین مراجعه نمایند و  مدارک شناسایی خود را ارائه دهند تا مراحل انتقال مالکیت را انجام دهند.

سخن پایانی

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، یک مسئله مهم در دنیای مدرن و تکنولوژی است که ارتباطات ما را تسهیل می‌کند. زیرا در انجام کارهای مختلف باید شماره تلفن و کد ملی باهم مطابقت داشته باشد. در انجام اموری مثل کارت به کارت، دریافت کد ثنا، ثبت نام در بیمه ها و مواردی از این قبیل اهمیت این موضوع مشخص است.

انتقال مالکیت سیم‌ کارت، ایرانسلی یا همراه اولی؟

انتقال مالکیت به صورت حضوری و با مراجعه به مراکز خدمات سیم کارت امکان پذیر است. دقت کنید که طرفین باید هنگام انتقال سیم کارت حضور داشته باشند و مدارکی از قبیل شناسنامه، کارت ملی، کدپستی و آدرس منزل را ارائه دهند. در این مقاله شما را با انتقال مالکیت‌ سیم کارت های مختلف مثل همراه اول، رایتل و ایرانسل آشنا کردیم.

  • برای دریافت مشاوره آنلاین حقوقی سامانه نهان نما از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.
  • رزرو مشاوره

سوالات متداول

آیا امکان انتقال مالکیت سیم کارت به صورت غیر حضوری وحود دارد؟

خیر . متاسفانه در حال حاضر شما نمی‌توانید به صورتی اینترنتی و غیر حضوری اقدام به انتقال مالکیت سیم کارت کنید.

هزینه انتقال مالکیت سیم کارت چقدر است؟

هزینه انتقال سیم کارت اعتباری ۱۵۰۰۰ هزارتومان و دائمی ۲۵۰۰۰ تومان است. هزینه انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل چه اعتباری و چه دائمی ۱۵۰۰۰ تومان می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *