جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
لوگو سامانه رفع تاری، چهره نگاری و تشخیص پلاک نهان نما

ترخیص خودرو از پارکینگ + دلایل + مدارک

میانگین امتیاز 3.7 / 5. تعداد امتیاز: 103

ترخیص خودرو از پارکینگ + دلایل + مدارک

محتوای مطلب

دلایل توقیف خودرو

در جامعه‌ای پرجمعیت مانند ایران، حفظ نظم و امنیت در ترافیک و رانندگی امری بسیار حائز اهمیت است. از این رو، وجود قوانین ترافیک و مقررات رانندگی دارای اهمیت بسیاری است. توقیف خودرو نیز یکی از تدابیری است که توسط اداره‌های اجرایی قانون ترافیک برای حفظ نظم و امنیت در جاده‌ها اتخاذ می‌شود.که بعد از آن نیاز به ترخیص خودرو از پارکینگ است اما اول دلایلی که می‌تواند منجر به توقیف خودرو شود عبارتند از:

ترخیص خودرو از پارکینگ + دلایل + مدارک

عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی

یکی از دلایل توقیف خودرو، عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی است. رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی اهمیت بسیاری دارد و نقض آنها می‌تواند منجر به توقیف خودرو شود. برخی از نقض‌های رایج شامل عبور از سرعت مجاز، عبور از چراغ قرمز، عدم استفاده از کمربند ایمنی و استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی می‌باشد. بنابراین، بهتر است همواره قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید تا از توقیف خودرو جلوگیری کنید.

عدم داشتن مدارک لازم

دلیل دیگری که می‌تواند منجر به توقیف خودرو شود، عدم داشتن مدارک لازم است. به عنوان یک راننده، باید همواره مدارک لازم مانند گواهینامه رانندگی، بیمه نامه و مدارک مالکیت خودرو را در دسترس داشته باشید. عدم داشتن مدارک لازم می‌تواند منجر به توقیف خودرو و مشکلات قانونی بیشتری شود. بنابراین، بهتر است همواره مدارک لازم را همراه خودرو نگهداری کنید.

ترخیص خودرو از پارکینگ

نقص فنی پر خطر

دلیل دیگری که می‌تواند منجر به توقیف خودرو شود نقص فنی پر خطر است. در صورتی که خودروی شما نقص فنی پر خطری داشته باشد و برای رانندگی ایمن مناسب نباشد، ممکن است توسط مقامات مربوطه توقیف شود. برای جلوگیری از این موضوع، بهتر است همواره خودرو خود را در وضعیت سالم نگه دارید و از داشتن معاینه فنی آن اطمینان حاصل کنید.

حال که به بررسی و تحلیل دلایل توقیف خودرو پرداختیم. و دانستیم که این دلایل شامل عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، عدم داشتن مدارک لازم، نقص فنی و فنی نبودن خودرو می‌باشند. و برای جلوگیری از توقیف خودرو، باید همواره قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده، مدارک لازم را در دسترس داشته باشید، خودرو را در وضعیت سالم نگهدارید و از تخطی از محدوده‌های مجاز پرهیز کنید. همچنین، لازم است معاینات فنی منظمی روی خودرو انجام دهید.

ترخیص خودرو از پارکینگ (از مدارک لازم تا مراحل)

تصور کنید که به هر دلیلی خودرو شما توقیف شده و به دنبال راهکاری برای ترخیص خودرو از پارکینگ هستید. چه کاری باید اجام دهید؟ چه طور باید پیگیر ترخیص خودرو خود شوید؟ در ادامه شما را با راهکارهای ترخیص خودرو و مدارک لازم و مراحل این روند آشنا میکنیم.

ترخیص خودرو از پارکینگ + دلایل + مدارک

مدارک لازم برای ترخیص خودرو

قبل از شروع مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ، باید از دسترسی به مدارک لازم اطمینان حاصل کنید. در این بخش، به بررسی مدارکی که برای ترخیص خودرو نیاز دارید، می‌پردازیم. این مدارک عبارتند از:

  • مدارک شناسایی: شامل کارت ملی یا شناسنامه
  • گواهینامه رانندگی: برای اثبات صلاحیت شما برای رانندگی خودرو
  • بیمه نامه شخص ثالث: جهت تأیید بیمه خودرو در صورت وقوع حادثه
  • مدارک مالکیت خودرو: شامل رسید خرید یا سند مالکیت(برگ سبز خودرو)
  • برگه تسویه خلافی خودرو.
  • برگه تسویه عوارض شهرداری.

🔍در صورتی که برگ سبز خودرو خود را در دست ندارید. برای آشنایی با نحوه پیگیری برگ سبز خودور می توانید اینجا کلیک کنید.

با داشتن این مدارک در دسترس خود، می‌توانید به مراحل بعدی ترخیص خودرو پرداخته و فرآیند را به سرعت و به سادگی انجام دهید.

مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ

حال که مدارک لازم را در اختیار دارید، به بررسی مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ می‌پردازیم.  اما قبل از اینکه همه باید استعلام خودرو مورد نظر را بگیرید و ببینید خوردو در کدام پارگینک توقیف است برای این کار روش های مختلفی وجود دارد که به آنها اشاره میکنیم :

ترخیص خودرو از پارکینگ + دلایل + مدارک

  • اگر خودرو شما توقیف شده باشد محل پارکینگ به شماره شما پیامک میشود.
  • از طریق ارسال پلاک خود به شناره پیامکی 30005353 میتوانید اطلاعات مربوط را دریافت کنید.
  • می توانید با پلیس 110 تماس بگیرید و از آنها درباره وضعیت خودرو خود جویا شوید.
  • در صورتی که خودرو شما را افسر راهنمایی و رانندگی توقیف کرده باشد میتوانید از خود افسر درباره محل پارکینگ بپرسید.

حالا که خودور خود را یافتید باید به پارکینگ بروید و با داشتن مدارک لازم برگه مجوز ترخیص را از آنجا بگیرید بعد از آن باید تایید پلیس را بگیرید و دوباره به پارکینگ ببرید و هزینه جرثقیل و هزینه های مربوط به پارکینگ را پرداخت کنید و بعد از آن خودرو شما ترخیص می شود.

ترخیص خودور بدون برگ سبز

حالا که به طور کلی با مراحل و مدارک مورد نیاز برای ترخیص خودرو از پارکینگ آشنا شدید سوالات و ابهاماتی برای شما پیش می اید. به طور مثال آیا بدون برگ سبز می توانیم خودرو خود را ترخیص کنیم ؟پاسخ به این سوال بسیار ساده است. برگ سبز خودرو همان سند خودرو است و بدون ان نمیتوان خودرو خود را ترخیص کرد.

ترخیص خودرو از پارکینگ بدون مالک

برای ترخیص خودرو از پارکینگ حتما باید مالک اصلی خودرو کسی که سند و مدارک به نام اوست حضور داشته باشد. در صورتی که راننده خودرو کس دیگری به جز مالک بوده است و مالک حضور ندارد راننده باید یک وکالت نامه رسمی برای ترخیص خودرو داشته باشد. مدارکی همچون قولنامه و چنین چیزهایی قابل قبول نیست.

ترخیص اینترنتی خودرو چگونه است؟

در راستای تسریع بخشیدن به روند ترخیص خودرو پلیس راهور راهکاری اندیشیده است. ترخیص اینترنتی خودرو از پارکینگ، برای استفاده از این روش شما لازم است مراحل زیر را دنبال کنید:

ترخیص خودرو از پارکینگ + دلایل + مدارک

  • ابتدا نیاز دارید اپلیکیشن پلیس من را دانلود کنید .
  • سپس در بخش مربوط به راهور بر روی گزینه ترخیص خودرو از پارکینگ کلیک کنید.
  • در این قسمت شما باید مراحل مربوط به احراز حویت را انجام دهید.
  • در سامانه ترخیص خودرو باید اطلاعات شخصی خود از قبیل کد ملی و شماره تماس خود را نیز وارد کنید.
  • حال نوبت به پلاک خودرو است بعد از وارد کردن پلاک خودرو باید خلافی خود را در همین سامانه پرداخت کنید. گزینه قبول را کلیک کنید و به مرحله بعد بروید.
  • در اینجا گزینه تحویل به شخص و نحوه توقیف را مشخص کنید.
  • در انتها به شماره همرا شما پیامکی که شامل اطلاعات پارکینگ و خودرو است ارسال می شود و شما میتوانید با مراجعه به پارکینگ خودور خود را دریافت کنید.

هزینه ترخیص خودرو از پارکینگ چقدر است؟

هزینه های پارکینگ و موارد مرتبط با آن از جمله مالیات، هزینه جرثقیل نیز باید محاسبه شود و به مبلغ پرداختی به پارکینگ اضافه شود. تعداد روزهایی که خودرو توقیف شده در پارکینگ بوده نیز باید حساب شود . پس محاسبه مبلغ پارکینگ از این قرار است .هزینه روزانه تقریبا روزی 2300 تومان که در تعداد روزها ضرب می شود علاوه هزینه جرثقیل یا یدک کش و9 درصد مالیات تمام این مبالغ را محاسبه کنید و هزینه پارکینگ را به دست آورید.

🔍برای مطالعه مطلب معاینه فنی خودرو میتوانید اینجا کلیک کنید.

به طور کلی می توان مراحل ترخیص خودرو از پارکینگ را در مراحل زیر خلاصه کرد:

  • تحویل مدارک: در ابتدا باید مدارک لازم را به مسئول پارکینگ تحویل دهید. این شامل مدارک شناسایی، گواهینامه رانندگی، بیمه نامه و مدارک مالکیت خودرو است.
  • ثبت اطلاعات: در این مرحله، باید اطلاعات خودرو و شما به درستی ثبت شود. این شامل شماره‌ی پلاک خودرو، مدل و سال ساخت آن و همچنین مشخصات شما به عنوان مالک خودرو است.
  • پرداخت هزینه‌ی ترخیص: باید هزینه‌ی ترخیص خودرو را پرداخت کنید. این هزینه معمولاً براساس مدت زمانی که خودرو در پارکینگ می‌ماند و تعرفه‌های مشخص شده توسط مدیریت پارکینگ تعیین می‌شود.
  • تحویل خودرو: پس از تکمیل مراحل قبلی، می‌توانید خودرو خود را تحویل بگیرید. در این مرحله، ممکن است برای اطمینان از وضعیت خودرو، مسئول پارکینگ یک مرور اجمالی بر روی خودرو انجام دهد.

با پیروی از مراحل فوق، می‌توانید به سرعت و با کمترین مشکل خودرو خود را از پارکینگ ترخیص کرده و از آن استفاده کنید.

نتیجه‌گیری

در این مقاله، به شما یک راهنمای کامل برای ترخیص خودرو از پارکینگ ارائه دادیم. از مدارک لازم تا مراحل ترخیص، همه جزئیات به طور دقیق بررسی شد. با رعایت این راهنما و داشتن مدارک لازم، می‌توانید فرآیند ترخیص خودرو را به سادگی و بدون مشکلات انجام دهید. امیدواریم که این راهنما به شما کمک کند و ترخیص خودروتان را بدون هیچ گونه درگیری انجام دهید.

امید است این مقاله برای شما مفید بوده باشد. در صورت علاقه به چنین مقالاتی می توانید مقالات سایت نهان نما را مطالعه کنید و اطلاعاتی و مطالب جالبی را در آن یافت کنید. نهان نما سامانه رفع تاری و تشخیص پلاک است. که به شما در بازیابی اطلاعات از روی فیلم دوربین مداربسته کمک میکند.

  • برای ارسال پرونده خود به سامانه نهان نما می‌توانید از طریق دکمه زیر اقدام نمایید.
  • بررسی پرونده

سوالات متداول

آیا ترخیص خودرو از پارکینگ ضروری است؟

بله، ترخیص خودرو از پارکینگ ضروری است تا از جریمه‌ها و مشکلات حاصل از عدم ترخیص جلوگیری شود

چه مدارکی برای ترخیص خودرو از پارکینگ نیاز است؟

معمولاً نیاز به کارت ورود به پارکینگ، مدارک شناسایی و اطلاعات خودرو مانند شماره پلاک و شماره شاسی دارید.

آیا باید هزینه‌های خاصی برای ترخیص خودرو پرداخت کنم؟

بله، هزینه‌های مختلفی نظیر هزینه پارکینگ، جریمه تأخیر و ... وجود دارد که باید پرداخت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *